tag:blogger.com,1999:blog-7856227721200906793.post1844651251732264860..comments2022-03-30T11:10:43.089+02:00Comments on EkbladBakar: LCHF-sconesAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/05009502149072504448noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7856227721200906793.post-79880264224529113372014-02-21T09:30:09.998+01:002014-02-21T09:30:09.998+01:00Bakade dom här minus kardemumma. Dom blev jätte br...Bakade dom här minus kardemumma. Dom blev jätte bra och gick bra att äta kalla. Hoppas det är okej att jag lagt upp receptet på min blogg och även länkat hit till dig och orginalreceptet. Jo jag gjorde ännu en ändring, hade i lite kruska kli :O http://fatinkl.bloggplatsen.se/Janellhttps://www.blogger.com/profile/11959031547009540657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7856227721200906793.post-45724160085378253352013-11-08T05:49:54.248+01:002013-11-08T05:49:54.248+01:00Jag vispar snabbt ihop ägg och grädde, jag plattar...Jag vispar snabbt ihop ägg och grädde, jag plattar inte heller ut dem väldigt mycket. Degen ska vara relativt lös, den är kletig.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07197719389136278562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7856227721200906793.post-14214793517042865482013-11-07T18:48:47.264+01:002013-11-07T18:48:47.264+01:00Hur fick du dem så fluffiga? Mina blev platta som ...Hur fick du dem så fluffiga? Mina blev platta som pannkakor. Hur hårt ska man vispa grädden och äggen?Emmahttps://www.blogger.com/profile/17930342422296558974noreply@blogger.com